HLEDEJTE S NÁMI TALENTOVANÉ DĚTI!

28. 2. 2018

Milí dobrovolníci,

máte chuť pomáhat a zapojit se do neziskového projektu? Pak je Nadační fond Cesta talentu tím pravým pro Vás. Hledáme do svého týmu kolegyni/kolegu či kolegy, kteří rádi komunikují s dětmi a mají chuť s námi pomoci talentovaným českým dětem a jejich rodinám.

Hledáme dobrovolníky, kteří by měli chuť oslovovat základní školy, umělecké školy, zájmové kroužky, kde bychom mohli, na základě doporučení pedagogů a odborných vedoucích, vybírat nové talentované děti, které bychom hmotně či finančně podpořili. Jedná se o osobní schůzky s vedením škol či zájmových center, popis principu fungování našeho projektu a nabídnutí podpory dětem z jejich školy, kroužků apod. Následné setkávání z vybranými dětmi a monitoring transparentního využití námi poskytnuté pomoci a realizace zpětné vazby. Zájemce bychom zaučili, předali mu potřebné znalosti o našem projektu i potřebné materiály. Více na www.cestatalentu.cz

Talentovaných dětí je neskutečně mnoho. V tuto chvíli však naše personální možnosti nemohou pokrýt celou republiku. Přejeme si vybírat po celé České republice.

Děkujeme za Vaše reakce na naši výzvu a budeme se těšit na případnou spolupráci.

V případě doplňujícím dotazů se na nás neváhejte obrátit a pište na e-mail: eva@cestatalentu.cz

Podrobné informace naleznete zde: https://www.dobrovolnik.cz/prilezitost/hledejte-s-nami-talentovane-deti

Za všechny talentované děti a NF Cesta talentu Eva Grund, zakladatelka a předsedkyně správní rady.