DVA SPLNĚNÉ SNY, TENTOKRÁTE PRO ADÉLKU A KAROLÍNU

27. 3. 2018

 

Adélka, 047, a Karolínka, 048, mohly díky pomoci NF Cesta talentu vyrazit na vysněné Mistrovství Evropy do Moskvy. Děvčata dosáhla svělých výsledků a krom fotografií nám zaslala i milé zhodnocení své účasti na ME. Blahopřejeme jim a přejeme další skvělé výsledky. A těšíme se na jejich zpětnou vazbu.

Cit.: "Moskva   ME   WADF 2018

Den D nastal a my jsme díky velké zásluze nadačního fondu  CESTA TALENTU mohli společně s rodiči odcestovat. Moc jsme se těšili a zároveň i trochu báli. Přece jenom to byla naše první zahraniční soutěž. Obavy se rozplynuly ve chvíli, když jsme na letišti v Moskvě měli za sebou pasovou kontrolu a čekal tam na nás slíbený taxi, který nás bezpečně odvezl do hotelu. I tam vše probíhalo hladce. Po ubytování, zaplacení startovného a registrace, jsme měli čas se trochu rozhlédnout. Naše tušení se potvrdilo, byla zde mnohem větší a silnější účast než na MS v Liberci. Přesto jsme se držely našeho přesvědčení, že se jen tak nedáme! Doma nám přece fandí spousta lidí.

Soutěžily jsme ve dvou kategoriích. Latina sólo každá ve své věkové kategorii a latina synchro duo jako junioři.

Latinu sólo jsme si vyzkoušely poprvé v listopadu na MS v Liberci a doufaly jsme, že podruhé se nám bude dařit lépe. A stalo se. Obě jsme se umístily o 10 až 15 míst lépe než v Liberci. 

Celkové pořadí     Adéla Fajfrová – junioři 2: samba  14.místo, chacha 16.místo, rumba 18.místo a jive 24.místo.

                             Karolína Tučková – děti 2: samba 14.místo, chacha 14.místo, rumba 12.místo a jive 15.místo.

Nejdůležitější kategorií pro nás byla latina sychro duo. Chtěly jsme navázat na náš úspěch z MS v Liberci.

Přestože přibylo několik silných soupeřek, tak se nám to podařilo. Získaly jsme jedno semifinále chache a dokonce jsme se staly trojnásobnými finalistkami. Nemohly jsme tomu uvěřit, V rumbě a v jive jsme byly sedmé a v sambě dokonce páté. Všichni kdo nás sledovali přes internet z toho měli obrovskou radost stejně jako my. Tato soutěž pro nás byla ohromná zkušenost a zároveň motivace pro další soutěže, které máme tento rok ještě před sebou. Zejména Mistrovství ČR a letošní MS v Liberci.  Chceme se zdokonalit  a být ještě lepší!

Děkujeme nadačnímu fondu CESTA TALENTU za podporu a finanční pomoc, bez které bychom se této soutěže nemohly zúčastnit.